Van egy hírünk, ha 15 millióért keres lakást a kerületben

Szerző • 2017-03-09 • Hírek, Közélet Van egy hírünk, ha 15 millióért keres lakást a kerületben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1113

A Balla Ingatlan utánajárt, hogy mire számíthat az, aki nem tud 15 millió forintnál többet rászánni arra a célra, hogy új lakásba költözzön. Ha a XVIII. kerület a célkitűzés, a következőkre lehet számítani.

A panelek tekintetében nálunk jobb a helyzet az átlaghoz képest a XVIII. kerületben, ahol a panelek mellett a régi, téglaépítésű, de lakótelepi lakások is még beleférnek ebbe a kategóriába, jó állapotú, sőt akár felújított ingatlant is találni 13,5-15 millióért – olvastuk az elemzésben, amit többek között a realista.hu-n is megjelent.

Pestszentlőrinc-Pestszentimrén 10-13 millióért egyszobás garzonokat lehet venni, a másfél szobások 11-14 millió forintba kerülnek, a kétszobásokat 11,5-15 millió forintért lehet kapni, természetesen azok állapotától függően – újságolta a pillanatnyi helyzetet Rácz Gyula László, a Balla Ingatlan XVIII. kerületi irodájának szakmai vezetője.

A kerületben viszonylag sok belső udvaros, osztatlan közös tulajdonban lévő lakások várnak új tulajdonosokra. Ezek sajátos tulajdonsága, hogy a telken osztozni kell a szomszédokkal, rendszerint kisebb méretűek (30-40 négyzetméteresek), maximum másfél szobásak.

Általában felújításra szorulnak, de a 15 millió forintos felső határ felé haladva akár jó állapotúak is lehetnek – vélekedett a szakmai vezető. Elmondása szerint 15 millió alatt egy-egy bontandó vagy nagyon erősen felújítandó házzal is lehet találkozni a dél-pesti kerületben, elsősorban a Ganz telepen, az Újpéteri telepen, a Belsőmajorban vagy a Kossuth Ferenc telepen.

Ha kíváncsiak, milyen a helyzet a környező kerületben, ezen a linken keresztül olvashatják el a teljes cikket.

Fotó: realista.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva