Városgazda akadémiája a Sárkány születésnapján

Szerző • 2015-10-15 • Hírek, Programok, Sport Városgazda akadémiája a Sárkány születésnapján bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1595

A Sárkány Center vasárnap, október 18-án ünnepli 10 éves születésnapját, ahová a Városgazda Utánpótlás Akadémia is meghívást kapott. Az ifjú tehetségek 14 órától lépnek színpadra.

A szülinapi bulira olyan sztárfellépők is érkeznek, mint Kasza Tibi, Janicsák Veca, Takács Nikolas, Dér Heni és Tóth Andi, de lesznek gyermekműsorok, lesz kívánságműsor és tűzijáték is. A partyra meghívást kapott a Városgazda Utánpótlás Akadémia is.

sarkany_bent

A Városgazda Utánpótlás Akadémiának több sátra lesz felállítva az eseményen, melyek egy-egy állomásként funkcionálnak majd, ahol a gyerekek különböző sportos, játékos feladatokkal, kvízversenyen küzdhetnek majd ajándékokért. A színpadon is fellép majd csapatunk. Délután 14 és 17 óra között a küzdősport szakosztályunk mutat be látványos sportelemeket, illetve a szabadidős szakosztályunk lép fel zenés, táncos produkcióival – tudtuk meg a vasárnapi sportmenüt Magdáné Illés Katalin sportszervezőtől, aki beszélt arról is, hogy ezek az alkalmak kiválóak a sport, mozgás népszerűsítésére a kerületben, illetve nem utolsó sorban remek bemutatkozási lehetőség a dinamikusan fejlődő Városgazda Utánpótlás Akadémiának.

A torna elmaradt

Az akadémiánál úgy tervezték, hogy egész hétvégén hirdetik majd, hogy mozogni jó, ugyanis a szombati napra egy focifesztivált is rendeztek volna a Városkép munkatársai, de a cudar idő miatt sajnos el kellett halasztani a Vilmos Endre Sportcentrumba tervezett női és gyermek focitornát. A sportszervező azonban úgy reméli, hogy egy másik, szárazabb időpontban újra nekiállhatnak majd a szervezésnek.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva