Mindenkit megelőzött az Akadémia úszója

Szerző • 2020-11-21 • Hírek, Sport Mindenkit megelőzött az Akadémia úszója bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva318

A Városgazda Utánpótlás Akadémia háza táján két versenyre is sor került a hét folyamán. Az egyik a Serdülő és Ifjúsági OB volt a Tüske Uszodában, a másik a Dunaújvárosban megrendezett nemzetközi úszóverseny volt, ahol Járomi Benjámin leúszta az országot is – számolt be az örömhírről az akademia18.hu.

Öt versenyzőnk vett részt az OB-n név szerint Cserni László, Kulcsár Zalán, Csongrádi Gergő, Sipos Maja, Sánta Georgina. Laci minden versenyén egyéni csúcsot úszott és mindenhol pontszerző helyen végzett, ami fontos Akadémiánk számára a jövőbeni támogatások megszerzésében. Kulcsár Zalán is bőven hozott pontokat és minden számában előrébb is lépett a ranglistán. A fiatal úszónk a hiányzó versenyszámaiban is pótolta az aranyjelvényeket. 200 m gyorson bár felnőtt eredmény megvolt, mégsem elég a serdülő aranyjelvényhez, de Zalán most azt is teljesítette. Csongrádi Gergő a serdülőben szépen helytállt az idősebbek között. Nem várt időket úszott. 100 m gyorson és 100 m háton toronymagasan elvárás fölött teljesített.

Szombaton sem pihenhettek versenyzőink, hiszen az Intercisa kupa nemzetközi úszóversenyen vettek részt Dunaújvárosban. Füri Zalán, Csenge László, Bernadett Oláh, Noémi Tóth, Izzo Peti Abd-Al Rahim, Vukman Marcell is kiválóan szerepeltek a versenyen, de amit Járomi Benjámin művelt az eszméletlen: 400 méter vegyesen az országot leúszta szó szerint. Akadémiánk büszkesége 5 másodperccel mindenki előtt vezeti a ranglistát!!! GRATULÁLUNK BENI!!! Le a kalappal edzőink előtt is! Hajrá VUA!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva