Június 2-án kinyit az Akadémia fitneszterme

Szerző • 2020-05-29 • Hírek, Sport Június 2-án kinyit az Akadémia fitneszterme bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva324

A 230 négyzetméteres alapterületű fitneszteremben a klasszikus súlyzóktól a modern kardiogépekig minden felszerelés megtalálható, ami egy jó edzéshez kell és júniustól már újra lehet a Vilmos Endre Sportcentrumban edzeni. A jelen helyzetre való tekintettel az üzemeltető néhány ideiglenes, új szabályt vezetett be, többek között azt, hogy a teremben egy időben maximum 10 fő tartózkodhat, illetve az edzés időtartamát 90 percre korlátozni.

Az alábbi szabályokat kell betartani:

– A teremben egy időben maximum 10 fő tartózkodhat, illetve kérjük, az edzés időtartamát 90 percre korlátozni! (Bejelentkezés/tájékoztatás a 06 1 297 3019-es számon lehetséges)
– A terembe érkezés után használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt vagy az öltözőben található kézmosót!
– Az öltözők nyitva lesznek, de azokban egyszerre maximum 2 fő tartózkodhat, illetve amennyiben nem szükséges, kérjük, az edzés utáni zuhanyzás mellőzését!
– A váltócipő használata továbbra is KÖTELEZŐ!
– A törölköző használata kötelező az edzés alatt!
– Az eszközöket és a gépeket használat előtt és után kötelező fertőtleníteni a kihelyezett fertőtlenítőkkel!
– A vendégektől azt kérik, hogy a megfelelő távolságot (1,5-2 méter) tartsák meg, ennek érdekében csak minden második gépet használják edzésre!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva