Járomi Benjámin az év úszója a kerületben

Szerző • 2020-02-12 • Hírek, Sport Járomi Benjámin az év úszója a kerületben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva586

A Városgaza Utánpótlás Akadémia ifjú tehetsége Járomi Benjámin rászolgált az elmúlt évben arra, hogy megkaphassa az Év úszójának járó vándorkupát. Horváth Zoltán szakosztályvezető kezdeményezte a díj bevezetését a szakosztálynál ezzel is motiválva a fiatalokat a minőségibb munkavégzésre – írta az akademia18.hu. Gratulálunk!

A kezdetek

– Január 20-án részt vett Járomi Benjámin a Jövő Bajnokai program összrégiós felmérésén. Ez azt jelenti, hogy Beni korosztályos kerettagként számos a hétvégihez hasonló programon fog még részt venni, ahova egyikünk mindig kísérni fogja. Beni a felmérő jegyzőkönyve szerint korosztályában az ország 6. míg Pest megyében és Budapesten (Pest megye és Budapest összesen 3 régió) a 2. legjobb pillangó úszó – mondta Pasku Balázs edző.

Az első komoly rekord

– Kecskeméten jártunk Járomi Benjámin korosztályos válogatott úszónkkal. Wladár Sándor MUSZ elnök közbenjárásával indulhatott Beni 1500 méter gyorson. Korábbi idejét 50 másodperccel javította meg ami a versenyen ezüst érmet jelentett. Eredményével jelenleg a MUSZ ranglistán a 2. – mondta Pasku Balázs.

Cápabajnokság Debrecenben

– Beni az Ob-n két olyan bronzot is megszerzett amire egy évvel ezelőtt esélye sem volt. Egy éve remegett a döntőért és most a két legnehezebb számban 200 pille 400 vegyes korát meghazudtolóan éretten versenyzett – így Bernhardt Károly vezetőedző.

Budapest kupa 2. forduló:

Járomi Beni 200m pille 1.hely, 200m gyorson ezüstöt szerzett meg. Beni kapta a III-as korcsoport legeredményesebb fiú versenyzője kupát – nyilatkozta Pasku Balázs edző.

Budapest kupa 3. forduló:

Benjámin 800 méter gyorson szerezte meg a 2. helyet.

Rövidpályás OB:

Járomi Benjámin ezüstöt gyűjtött a hétvégén, hiszen 200 m gyorson és ugyanezen a távon pillangóúszásban is a második legjobb idővel ért célba.

Budapest Kupa győztes!

Idén a Budapest kupán két versenyzőnk Csongrádi Gergő és Járomi Benjámin örülhetnek a győzelemnek. A versenyzők november 29-én ünnepélyes keretek között vehették át díjaikat.

Forrás: akademia18.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva