Teljesen tönkrevágtak egy önkormányzati lakást

Szerző • 2020-09-25 • Hírek, Könnyű Teljesen tönkrevágtak egy önkormányzati lakást bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva103

Elszomorító és lesújtó gondatlanságot tapasztaltak a Városgazda18 munkatársai, mikor az egyik önkormányzati lakást vették vissza bérlőjétől. Olyan horrorisztikus állapotok fogadták a kollégákat, amit még talán sosem láttak. Szinte semmi sem marad épen a lakásban és annyi szemét, lom volt a szobákban, mint egy szeméttelepen. Vigyázzunk közös értékeinkre és próbáljuk meg erre tanítani felelőtlenül gondolkodó polgártársainkat is!

“Kollégáink ingerküszöbje igencsak megedződött az évek során néhány önkormányzati visszavételezett lakásban, de erre a nemrég visszavett ingatlanra már az ő szemük is kikerekedett. Ezt a lakást is rendbe teszik, lakhatóvá varázsolják majd. Az egykori lakó mindent hazavágott a lakásban, még a csaptelepeket is kitépte a falakból, és szó szerint horrorisztikus állapotokat hagyott maga után. Ha mondhatunk ilyet, akkor a koax kábel bevezetési módjával koronázta meg a „művét”. Szerencsétekre a videóban nem érezhetitek a szagokat… – írta Facebook-oldalán a Városgazda18.

Itt a videó a gyalázatos rombolásról:

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva