Vasárnaptól az eredeti útvonalán jár a 151-es és a 217-es busz

Szerző • 2015-07-27 • Hírek, Közlekedés Vasárnaptól az eredeti útvonalán jár a 151-es és a 217-es busz bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1423

A Sibrik Miklós úti felüljáró újjáépítésével jól halad a BKK, a Sibrik Miklós út és a Gyömrői út közötti útpálya felújítása pedig elkészült. Így a csomópontban a Sibrik Miklós útról újra lehet mindkét irányból balra, a Gyömrői útra kanyarodni, ezért július 26-án (vasárnap) az első járatindulástól a 151-es és a 217-es busz újra menetrend szerinti útvonalán közlekedik.

A Sibrik Miklós úti felüljáró újjáépítésével jól halad a BKK, a Sibrik Miklós út és a Gyömrői út közötti útpálya felújítása pedig elkészült. Így a csomópontban a Sibrik Miklós útról újra lehet mindkét irányból balra, a Gyömrői útra kanyarodni, ezért július 26-án (vasárnap) az első járatindulástól a 151-es és a 217-es busz újra menetrend szerinti útvonalán közlekedik. A 151-es busz vasárnaptól Kőbánya alsó vasútállomás felé újra az eredeti Sibrik Miklós út és Vasgyár utca megállóhelyein áll meg, míg a 217-es buszra Pestszentlőrinc felé hétvégén is az eredeti Noszlopy utca és Gergely utca (Sibrik Miklós út) megállókban lehet felszállni – írja a BKK.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva