Vásároljon az Újrahasználati Központban

Szerző • 2017-03-31 • Hírek, Zöld környezet Vásároljon az Újrahasználati Központban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1461

A 2016 végén üzembe helyezett XVIII. kerületi Szemléletformáló és Újrahasználati Központban leadhatók a megunt, jó állapotú, de régi bútorok, de elektronikai termékeket nem tudnak befogadni a létesítményben– olvastuk az orientpress.hu-n.

Az objektum célja a környezettudatos gondolkodás fejlesztése, oktatás is zajlik a négy fal között, és még egy szabadtéri játszótér is épült a területén. A játszótér elemei az egyes játékeszközök újrahasznosított anyagokból készültek – írta a lap.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. edukációs csoportvezetője, Orendi Éva elmondta, hogy elektronikai cikkeket nem tudnak befogadni, ezek a hulladékudvarba kerülnek a leadást követően. Persze nem csak azért érdemes ellátogatni a központba, hogy megváljunk dolgoktól.

A leadott tárgyakat ugyanis – jelképes összegért, a raktározási díjért – meg is lehet venni.

Az ide kerülő tárgyakat nem az értékük, hanem méretük alapján árazzák be, de egy komplett szekrénysorhoz akár fillérekért is hozzá lehet jutni. A legolcsóbb bútorokdarabok akár 100 forintért elvihetők, 10 ezer forintnál többet egyik termékért sem kérnek el.

Fotó: budapest.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva