Vigyázat! A FŐTÁV nevében csalók garázdálkodnak

Szerző • 2015-06-10 • Hírek, Közbiztonság Vigyázat! A FŐTÁV nevében csalók garázdálkodnak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva904

Lakossági bejelentés érkezett arról, hogy a FŐTÁV-ra hivatkozva illetéktelenek próbáltak távfűtéses lakásokba bejutni a fővárosban – írta közleményében a FŐTÁV Zrt. és felhívja a lakosok figyelmét, hogy kollégáiknak arcképes igazolványuk van és nem nyújtanak olyan szolgáltatást, amelyért a helyszínen készpénzt kell fizetni.

A cég arról számolt be weboldalán, hogy illetéktelenek hivatkoznak a FŐTÁV-ra, legutóbb a XIV. kerületben radiátorok ellenőrzésére hivatkozva próbáltak bejutni egy lakásba.

A FŐTÁV Zrt. felhívja a lakosság figyelmét, hogy szakemberei minden esetben a társaság emblémájával jól látható módon ellátott munkaruhát viselnek, és arcképes kártyával rendelkeznek, továbbá a FŐTÁV-nak nincs ma már egyetlen olyan szolgáltatása sem, amelyért a szakemberek a helyszínen készpénzt kérnének el. Semmi esetre sem köthető tehát a szolgáltatóhoz, ha ilyen esettel találkoznak a fogyasztók.

(Címlapkép: http://www.telegraph.co.uk)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva