Visszaállt a megszokott ügyfélfogadási rend a kormányablakoknál

Szerző • 2020-06-09 • Hírek, Közélet Visszaállt a megszokott ügyfélfogadási rend a kormányablakoknál bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva238

Megszűntek a veszélyhelyzet ideje alatt bevezetett korlátozó intézkedések mind a kormányablakok és központi okmányiroda, mind a kormányhivatal egyéb ügyfélszolgálatai tekintetében június 8-án, hétfőtől. A kormányablakok és kormányhivatalok a veszélyhelyzetet megelőző ügyfélfogadási rend szerint fogadja az ügyfeleket – írta közleményében Budapest Főváros Kormányhivatala.

Az ügyfelek és ügyfélszolgálaton dolgozók egészségének védelme érdekében az ügyfélterekben továbbra is a megfelelő és javasolt óvintézkedések betartása mellett lehet tartózkodni. Az ügyfelek csak korlátozott létszámban, az arcot és orrot eltakaró maszkban, egymástól megfelelő (1,5–2 méter) távolságra tartózkodhatnak a kormányablakban és az ügyfélszolgálatokon.

A legtöbb hivatali ügy otthonról, számítógép segítségével is intézhető a megújult magyarorszag.hu oldalon – írta közleményében a hivatal.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva