Visszaszámlálás…3-2-1-sport

Szerző • 2014-09-11 • Egyéb, Hírek, Könnyű, Programok, Sport, Szórakozás Visszaszámlálás…3-2-1-sport bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1446

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata szeptember 13-án, szombaton, 10-18 óra között rendezi meg a „IV. Sportízelítő 18 – Minden, ami sport” kerületi sportágválasztóját és egyben tanév indító fesztiválját a Bókay-kertben.

10644878_871043279574910_5287665421364198343_n

Mi a rendezvény célja?

A rendezvény célja, hogy bemutassa a kerület sportkínálatát, lehetőségeit a gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, itt jó alkalom nyílik arra, hogy mindenki kipróbálhassa azt a sportot, ami neki kedves, vagy éppen teljesen ismeretlen sportágakhoz kerüljön közelebb.

1761_0

Kik vesznek részt a rendezvényen?

2014-ben 45 sportegyesület várja az érdeklődőket több mint 40 sportággal. A kínálat nagyon széles: a rekreációs sportágaktól a küzdősportokig, a legpatinásabb sportágaktól a legújabbakig. A program során bemutatkozik például a Kölyökatlétika program, valamint teqball bemutató is lesz.

1765_0

Vendégek, sztárok, sportolók…

Az idei Sportízelítő fő vendégei Rubint Réka és Schobert Norbert lesznek, alakformáló edzéssel mozgatják meg a közönséget. A színpad egész nap a sportbemutatóké, de a sátraknál is sok program várja a látogatókat. A felnőttek részére egészségügyi szűrések, sportalkalmassági tanácsadás vehető majd igénybe, a gyermekeket kézműves sátor és tombolasorsolás is szórakoztatja.

Különleges az idei évben, hogy a Szurkolói sátorban kerületünk olimpikonjaival, élsportolóival találkozhatnak vendégeink. A közönségtalálkozókon lehetőség nyílik arra, hogy a sportolókat, sportágukat közelebbről megismerjék, kérdezzék őket kedvenc sportjukról, ételükről vagy esetleg aláírást kérjenek. A Szurkolói sátor vendégei lesznek többek között: Elek Attila (jégtánc), Gécsek Tibor (kalapácsvető), Kiss László (labdarúgó), Marosi Ádám (olimpiai bronzérmes és világbajnok öttusázó), Martinek János (olimpiai bajnok öttusázó), Pataki Krisztián (világbajnoki 3. helyezett, taekwon-do), Pindák László (jégkorong), Pisont István (labdarúgó), PLER férfi kézilabda csapata, Tadissi Martial (karate).

Sportágak: aerobik, airsoft, asztalitenisz, atlétika, baseball, golf, íjászat, kerékpár, kézilabda, korcsolya (jégtánc), korfball, kosárlabda, kutyás sportok, küzdősport és harcművészet (aikido, birkózás, szumó, karate, taekwon-do, judo, Wing Tsun Kung-Fu), labdarúgás, lovaglás, lövészet, nordic-walking, rekreációs sportok (jóga, kangoo, pilates, zumba, stb.), öttusa, RG, röplabda, sakk, sí, tánc, tenisz, teqball, természetjárás, tollaslabda, triatlon, triál, úszás, zumba.

Sok szeretettel várunk mindenkit!

PLAKAT_A3

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva