Vonattal ütközött egy személyautó a kerületben

Szerző • 2017-08-14 • Hírek, Közbiztonság Vonattal ütközött egy személyautó a kerületben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva645

Vonattal ütközött össze egy személyautó Budapest XVIII. kerületében hétfő este, egy ember megsérült. Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek elmondta: a baleset a Nemes utcában történt, az autó vezetője sérült meg, őt a tűzoltók átadták a mentőknek. A műszaki mentés idejére a Nemes utcát lezárták a forgalom elől.

A Mávinform az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: egy Lajosmizsére tartó személyvonat Pestszentimre állomáson egy fénysorompóval felszerelt útátjáróban gépkocsival ütközött. Közölték: a baleset idején a fénysorompó jól működött, az autóban egyedül utazó sofőr könnyebben megsérült.

A helyszínelés idejére Kispest és Pestszentimre között lezárták a vágányt, ezért ezen a szakaszon vonatpótló autóbusz közlekedett. Az átszállások miatt 30-60 perccel hosszabb lett a menetidő a lajosmizsei vonalon utazóknak – olvasható a közleményben.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva