X. Hofherr–Dutra Gépmajális

Szerző • 2018-04-25 • Hírek, Programok X. Hofherr–Dutra Gépmajális bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1862

A Bókay-kerti önkormányzati rendezvényen túl idén is megrendezik az Új Tündérkert Étteremben a szokásos május elsejei egész napos programot, a Gépmajálist.

Idei programunk különlegessége az, hogy már tizedszer rendezzük meg ezt a programunkat, amely az Új Tündérkert Étterembe és kertjébe várhatóan ezúttal is sok érdeklődőt vonz majd – mondta Szigeti Csaba, az étterem vezetője.
A szervezők május 1-jén 10 órától várják az Új Tündérkertben, valamint annak kertjében és a környező utcákban zajló eseményre a régi mezőgazdasági gépek és egyéb járművek iránt érdeklődőket. Az étterem kertjében is lesz májusfaállítás, majálisi forgatag és gyermekprogram, fellépnek a Kispesti Művészeti Iskola rézfúvósai és a Tébláb táncosai.

A rendezvényt felkeresők részt vehetnek majd gőzcséplési bemutatón, láthatnak modellvasutakat és persze a traktoros felvonulás keretében különféle veterán járműveket is.

bp18.hu, B.Z.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva