Zorán is várja már a rózsás koncertet

Szerző • 2015-10-17 • Hírek, Programok Zorán is várja már a rózsás koncertet bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva838

A Rózsa Művelődési Házban koncertezik Zorán. Az októberi 20-ai fellépést már csak azért is várja, mert nagyon élvezi a rózsás koncerteket. Az énekes a Lokál újságnak elárulta, mitől lehet népszerű több generáció számára is.

Zorán szeret fellépni a kerületben. A kerületi koncerten a legkisebbektől az idősekig minden korosztály képviselteti magát. Aki járt már Zorán-koncerten, tudja, hogy valóban vegyes az összetétel.

Sokszor gyanakodva is figyelem, ha tíz év körülieket látok a nézőtéren, hogy vajon csak a szülők nem tudták megoldani a gyerekőrzést, vagy a gyerekeknek volt kedvük eljönni maguktól is. Ezért örültem nagyon, amikor a legutóbbi koncertünk után alkalmam volt beszélni egy olyan kissráccal, akiről kiderült, ugyan a szülőknek köszönhetően ismerte meg a dalaimat, de arra már ő beszélte rá őket, hogy eljöjjenek a koncertre – mesélte a lokal.hu-nak az énekes, hozzátéve, szívesen jön a XVIII. kerületbe, mert mindig kiváló hangulatúak a koncertek.

Remek a kapcsolatunk a Rózsával, szeretek ott játszani. Jó a közönség, ami a szervezőket is dicséri.

Az idei turnéjának előadásai rendre telt házzal futnak, már hetekkel korábban nem lehet jegyet kapni, ami igaz a Rózsában tartandóra is. Meg is kérdeztük, vajon mi a siker titka.

zoran_benmt

Viccesen azt szoktam mondani, ha tudnám sem árulnám el. De igazából azt hiszem, az, hogy nagyon szeretjük, amit csinálunk. Ez nekünk örömforrás, nagy kedvvel zenélünk, és talán ezt a közönség is megérzi. Persze a remek szerzők is hozzájárulnak a sikerhez, és a zenekar is élvezi a közös munkát.

Zorán és csapata idén a vidéki és kisebb budapesti helyszínek mellett fellépett a Müpában és a Vígszínházban is, de az Arénában nem lesz koncertjük.

Felmerült, de nem erőltettem, és végül el is vetettük. Az évenkénti Arénát soknak tartom, kell egy kis szünet a nagyobb koncertek között, hogy legyen apropója. Valami újat is tudjunk mutatni, mondom ezt úgy is, hogy rengeteg világsztár is úgy turnézik, hogy nincsenek új dalaik. Jó, jó, ha mondjuk Paul McCartney évente jönne Magyarországra fellépni, én akkor is elmennék minden egyes alkalommal, ha közben tudnám, hogy az utóbbi években nem jelent meg új lemeze.

Zoránnak persze lesz, de elképzelhető, hogy már nem a klasszikus korong formában. – A hetekben született két dal, Presser Gábor és Dusán írták. Ezeket előbb-utóbb beépítjük a repertoárba, és tovább gyűjtögetjük a nótákat a lemezhez. De lássuk be, a lemezkiadás egyre nehezebb az internet korában. Lehet, hogy mi is dalonként értékesítjük majd. Sőt ma már olyan jó minőségű koncertfelvételek készülnek, hogy előfordulhat, nem is stúdióban rögzítjük őket.

Forrás: lokal.hu

(Címlapfotó: Perger Lászlo)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva