80. születésnapján köszöntötték Muraközy Tibort

Szerző • 2015-04-26 • Hírek, Sport 80. születésnapján köszöntötték Muraközy Tibort bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva927

Kedves hangulatú ünnepségre került sor csütörtökön délután a Városháza utcai házasságkötő dísztermében. A nagyszámú vendég és barát a kerület 1. számú díszpolgárának, a SZAC KSE tiszteletbeli elnökének a köszöntésére érkezett.

Kedves hangulatú ünnepségre került sor csütörtökön délután a Városháza utcai házasságkötő dísztermében. A nagyszámú vendég és barát a kerület 1. számú díszpolgárának, a SZAC KSE tiszteletbeli elnökének a köszöntésére érkezett. Muraközy Tibor, az egykori kiváló labdarúgó, kapus a 80. születésnapját ünnepelte e széles körben.

murakozy02_bent

Pintér Béla, az egyesület elnöke köszöntötte elsőként az ünnepeltet, majd virággal kedveskedtek a feleségnek, Zsuzsa asszonynak, valamint Deák Ferenc özvegyének.

Ezt követően az önkormányzat nevében Ughy Attila polgármester tartott ünnepi beszédet, amelyben kiemelte, hogy 2011. márciusában Tibor bácsi volt az, aki elsőként vehette át a nem sokkal korábban megalakult testülettől a díszpolgári címet.

Nem véletlenül esett rá a választás…

murakozy01_bent

Ugyancsak az önkormányzat nevében köszöntötte az ünnepeltet Szarvas Attila és Lévai István Zoltán alpolgármester.

Az utóbbinak, ifjúsági labdarúgó korában, edzője volt Muraközy Tibor.

Az ünnepség utolsó, megható pillanataként az ünnepelt egy csokor virággal köszönte meg a feleségének a gondoskodást, s hálaként elszavalta neki Petői Sándor: Szeptember végén című költeményét.


bp18.hu, Róth Ferenc

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva