A Bókay-kertben forgatott a Középsuli

Szerző • 2019-10-03 • Hírek, Videók, Videók a tizennyolcból A Bókay-kertben forgatott a Középsuli bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1531

Nagy megtiszteltetés érte kerületünket. Az egyik legnépszerűbb internetes tinisorzat, a Középsuli a Bókay-kertben forgatta le 113. epizódját. – Nehéz lenne még egy olyan színes helyet találnod Budapesten, mint a Bókay-kert a 18. kerületben – írta a kozepsuli.hu oldal cikkében. Az epizód már több mint 170 ezer megtekintésnél jár.

“Sehol máshol nincs ennyi változatos program, kikapcsolódási és sportolási lehetőség, mint a 16 hektáros parkban. Strand, uszoda, focipályák, dísztavak, teniszpálya, a téli és nyári szezonban is használható sípálya várja a látogatókat – és ez még csak ízelítő a kínálatból. Meg rengeteg zöld ősfa és romantika, dísztavak, sétányok, tavirózsák, sőt még két repülőgép is. Mindez ideális randi helyszínné is teszi a Bókay-kertet” – írták.

A Bókayban forgatott epizód:

“A Bókay család egykori pestszentlőrinci nyaralójából és majorságából kialakított közpark igazi családbarát oázis lett mára, ahol a gyerekek és a fiatalok igényeire is külön figyelem jut – mondja Ughy Attila polgármester. A kerület vezetője sokat dolgozott azért, hogy a Bókay-kert ilyen remek helyszín, a XVIII. kerület pedig élhető kerület legyen: a statisztika szerint ezt választották az elmúlt évben a legtöbben azok közül, akik úgy döntöttek, hogy új helyre költöznek a fővároson belül” – írta a kozepsuli.hu.

A Középsuli youtube csatornáját ide kattintva tekintheti meg!

Forrás: kozepsuli.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva