„A sport a mi szívügyünk”

Szerző • 2014-09-01 • Család, Egyéb, Hírek, Könnyű, Polgármester, Programok, Sport, Szórakozás „A sport a mi szívügyünk” bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2177

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata dr. Lévai István Zoltán sportért felelős alpolgármester fővédnökségével idén is megrendezi a nagysikerű „IV. Sportízelítő 18 – Minden, ami sport” kerületi sportágválasztót, illetve tanév indító fesztivált a Bókay-kertben.

A sportfesztiválra várjuk a sport iránt érdeklődő gyermekeket és felnőtteket, akik szeretnék megismerni a kerület adta lehetőségeket, érdeklődnek az egészséges és sportos életmód iránt. Változatos programokkal, bemutatókkal és több mint 30 kerületi sportegyesület bemutatkozásával, gyermekprogramokkal várjuk az érdeklődőket.

IMG_0271

A Sportízelítőn első alkalommal tart alakreform edzést és életmód előadást Rubint Réka és Schobert Norbert. A program 11.00 órakor kezdődik a színpadon. Utána lehetőség lesz dedikálásra és közös fotó készítésre is. A szurkolói sátor vendége lesz Marosi Ádám öttusázó, kerületünk sportarca is. A Dömötör István képviselő úr által felajánlott, a Bp. Honvéd labdarúgói által aláírt mez pedig a Vajk-sziget Általános Iskola Társadalmi Alapítványa javára kerül majd árverésre.

IMG_0474

A rendezvény keretében átadásra kerül a Bókay Kalandpark II. üteme, amely bízunk benne további izgalmakat és kalandos élményeket nyújt majd a látogatóknak. Egy újdonsággal is találkozhatnak a látogatók, ugyanis elkészül a Sportízelítő útlevél, a gyermekek, így a felnőttek aktív részvétellel pecséteket gyűjthetnek az egyesületektől. A legaktívabbakat természetesen ajándékkal jutalmazzuk.

IMG_0428

Sportágak: Aerobik, airsoft, asztalitenisz, atlétika, baseball, íjászat, kerékpár, kézilabda, korfball, kosárlabda, kutyás sportok , küzdősport és harcművészet (aikido, birkózás, szumó, karate, taekwon-do, judo, Wing Tsun Kung-Fu), labdarúgás, lövészet, nordic-walking, rekreációs sportok (jóga, kangoo, pilates, zumba, stb.), öttusa, RG, röplabda, sakk, sí, tánc , tenisz , természetjárás, tollaslabda, triatlon, triál, úszás , zumba

IMG_0364

IV. Sportízelítő 18 – Minden, ami sport

2014. szeptember 13. szombat 10-18 óráig

Helyszín: Bókay-kert

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva