A Zenevár Óvoda egyik dolgozója koronavírusos lett

Szerző • 2020-08-30 • Hírek, Közélet A Zenevár Óvoda egyik dolgozója koronavírusos lett bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva425

A Zenevár óvoda egyik dolgozójánál igazolt koronavírus-fertőzést állapítottak meg a napokban. A járványügyi szakemberek elvégezték a kontaktkutatást és az eset kivizsgálását. Kiderült, hogy az illető kolléga két másik óvodai dolgozóval került mindössze kapcsolatba (gyerekekkel, szülőkkel nem). Mindhármukat hatósági karanténba helyezték. A járványügyi szakemberek megállapították, hogy egyelőre további intézkedésekre nincs szükség – írta Facebook-oldalán Szaniszló Sándor polgármester.

Az üggyel kapcsolatban a következőkről számolt be a polgármester:

A tegnapi nap folyamán a teljes intézményt fertőtlenítették.
Augusztus 31-én, hétfőn, még egy fertőtlenítő takarítást elvégeznek, amely érinti nemcsak az épületet, de az udvart is.

Ezen a napon nevelés nélküli nap lesz, tehát a gyerekek nem mennek oviba. Keddtől teljes üzemben várják a kicsiket.

A következő két hétben fokozottan ellenőrizzük az intézményt. A legkisebb gyanú esetén azonnal további lépéseket teszünk.

További fejleményekkel természetesen, ahogy szoktam, azonnal jelentkezem. (Az érintett kollégák személyéről nem adunk tájékoztatást, hiszen az egészségügyi adatok a legérzékenyebb személyes adatnak minősülnek, erre vonatkozóan kérem, ne is tegyenek fel kérdéseket)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva