Egy testvérpár a járdára festett üzenettel köszöntötte a 7. emeleten élő édesanyát

Szerző • 2020-05-02 • Hírek, Közélet, Önöknek válogattuk Egy testvérpár a járdára festett üzenettel köszöntötte a 7. emeleten élő édesanyát bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1525

Egy igazán szívet melengető gesztussal üzent anyák napjára egy testvérpár a kerületünkben. A járdára rajzoltak üzenetet az édesanyjuknak a Mikszáth Kálmán utca 6. szám előtt. A koronavírus miatt a családoknál is nőtt a távolság, de a szeretet az ugyan olyan szoros és erős maradt. Bizonyíték erre ez a megható történet is.

Szekeres Mónika és Szekeres Andrea krétát ragadtak, és a szüleik tízemeletes háza előtti járdára írták, hogy “Boldog Anyák Napját”. Mónika érdeklődésünkre lemondta, hogy idén lesz 80 éves az édesanyja, és már két hónapja nem jöttek ki a 7. emeleti lakásból a szüleik. Ezek a szép és szeretettel teli pillanatok biztos, hogy erőt adnak a szülőknek és bizony nekünk is, a kerületben élőknek és bárhol az országban. Vigyázzunk egymásra, és kapaszkodjunk meg továbbra is azokba a szeretetfonalakba, amik örökre egybefűznek bennünket!

És akkor a fotók az anyák napi alkotásról:

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva