Az év sofőrje: a BKK jelöltjei

Szerző • 2016-08-11 • Hírek, Közlekedés Az év sofőrje: a BKK jelöltjei bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1194

Mint azt korábban megírtuk, a BKK keresi az év sofőrjét, a győztes pedig akár a kerületünkből is kikerülhet. A társaság honlapján már lehet szavazni a vezetőkre – XVIII. kerületi férfiak is szerepelnek a listán.

A jelölteknél feltüntetik a kedvenc járatukat, így a naponta tömegközlekedő kerületieknek akár már ismerős is lehet néhányuk arca.

A 169E járaton például 2007 óta dolgozik sofőrként Havas Zoltán, aki szabadidejében kutyájával készül úgynevezett kísérőkutya-vizsgát tenni – olvastuk a XVIII. kerületi Lokál magazinban.

Szintén feltűnhetett már a rákosmentieknek Pécel és az Örs vezér tere között Kádas Sándor, akinek a felesége is a cég alkalmazottja. A 169E-t jelölte meg kedvenc járataként a nagy kiránduló hírében álló Tóth Gellért is. A XVIII. kerület felé járóknak lehet ismerős Szabó Sándor, aki imád tankokat vezetni, igaz, csak számítógépes játékok segítségével.

A KÖKI-hez közlekedő 202E a kedvence Szegedi Szabolcsnak, aki kilencéves kora óta arra vágyott, hogy buszsofőr legyen. Az év sofőrje egy wellnesshétvégével gazdagodik a játék végén.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva