Betörőt fogtak a rendőrök – VIDEÓ

Szerző • 2018-11-21 • Hírek, Közbiztonság, Videók, Videók a nagyvilágból Betörőt fogtak a rendőrök – VIDEÓ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1290

A budapesti nyomozók elfogták azt a férfit, aki betört egy pesterzsébeti házba. Az ellopott pénzt és ékszereket hiánytalanul megtalálták nála – írta a police.hu.

A rendőrség szerint a 43 éves, budapesti K. Ferenc 2018. november 18-án hajnalban befeszítette egy pesterzsébeti családi ház ajtaját, átkutatta az ingatlant, majd arany ékszereket és pénzt lopott. A férfi ezután az autójával elhajtott a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztályának nyomozói K. Ferencet néhány utcával arrébb elfogták. Az elkövető megpróbált megszabadulni a betöréskor használt szerszámoktól, amikor meglátta a rendőröket, és egy zsákban kidobta a járműve ablakán. A rendőrök azonban ezt észrevették és a férfinál megtalált lopott értékekkel együtt lefoglalták.

Ferencet a XVIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az esetről videó is készült, ami egy jó krimiben is simán megállná a helyét:

[/su_youtube][/su_youtube][/su_youtube][/su_youtube]
Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva