Elmaradnak a kerületi tömegrendezvények

Szerző • 2020-08-03 • Hírek, Közélet Elmaradnak a kerületi tömegrendezvények bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva290

Tekintettel arra, hogy a kormány továbbra sem engedélyezi az 500 főnél nagyobb rendezvények megtartását, és a járványügyi helyzettel kapcsolatban sincsenek pontos és megbízható információink, úgy döntöttünk, hogy 2020-ban sem a Bókay-kerti városnapokat, sem a Havanna-napokat nem tartjuk meg – írta meg Facebook-oldalán Szaniszló Sándor polgármester.

Ez a döntés egyelőre az őszi programokra vonatkozik, a téli, karácsony környéki kerületi rendezvényeket, eseményeket nem érinti. Mindennél fontosabb a kerületben élők biztonsága, ezért nem adhatjuk meg a legkisebb esélyt sem arra, hogy egy ilyen nagy létszámú, több ezres bulin gócok alakuljanak ki. Nagyon remélem, hogy továbbra is vigyázni tudunk egymásra, és az első hullámhoz hasonlóan közös erővel, fegyelmezettséggel, viszonylag kevés esetszámmal vészeljük át az esetleges második szakaszt. Ha minden jól megy, talán az adventi programok már biztonsággal mehetnek majd, és idén is együtt díszíthetjük majd a kerület közös karácsonyfáját – írta a polgármester.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva