Bringás reggeli a Kossuth-téren

Szerző • 2019-05-15 • Hírek, Közélet Bringás reggeli a Kossuth-téren bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva696

Kakaós csigával, almával és üdítővel fogadták a Kossuth téren a biciklivel érkezőket május 8-án az önkormányzat sportreferensei. Sokan jöttek egyedül, gyerekkel, szülővel vagy nagyszülővel, regisztráltak a kijelölt standnál, elfogyasztották az ajándék reggelit, kitöltöttek egy-egy tesztlapot, és mentek tovább a dolgukra – írta cikkében a bp18.hu.

Reggeli ezúttal is, mint az elmúlt években, reggel hét és kilenc óra között várták a bringásokat. Varga Judit Veronika sportreferens, elmondta lapunknak, hogy eredetileg 6-ra, hétfőre hirdették meg az akciót, de a rossz időjárás miatt áttették szerdára, amikor végre ki is sütött a nap hosszú esőzések után.

Azért biztonságképp hétfőn is itt voltunk, a mostoha időjárás ellenére is jöttek is vagy tízen, de azért szerdán a jó időre ennek többszöröse, mintegy hetvenen – tájékoztatta lapunkat. Lévai István Zoltán alpolgármester ugyan kocsival érkezett, de mint elmondta ő is nagy biciklis.

Ha időm engedi, inkább biciklire ülök, és a kerületben kerekezek, mert kerékpárutakban nem állunk rosszul, sőt az elkövetkezendő években még jobban fogunk állni. Nagy terveink vannak, azt szeretnénk, ha innen a belvárosba is biztonságosan el tudnánk jutni két keréken vagy a Duna partra… – tette hozzá, majd szót váltott az ideérkező bringásokkal, gyerekekkel és felnőttekkel.

Varga Judit Veronika sikeresnek tartotta a tavaszi bringás reggelit, amit megismételnek ősszel, szeptember 19-én.

Forrás: bp18.hu/T.L.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva