Csinos lányok százai a Gloriettben

Szerző • 2015-05-26 • Hírek, Sport Csinos lányok százai a Gloriettben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1506

Sokan mentek el a Gloriett SE tornacsarnokába, hogy megnézzék és végigtapsolják a ritmikus gimnasztikázók budapesti regionális diákolimpiáját.

Az április utolsó hétvégéjén, 23. és 25. között megtartott rendezvénynek a Gloriett Sportiskolai Általános Iskola adott méltó, igazi versenykörülményeket kínáló helyszínt. A Gloriett SE a megalakulása óta először bonyolította le a versenyt, s a vendégek véleménye szerint nagy sikerrel, hibátlanul. A szervezésből az iskola dolgozói és az egyesület tagjai egyaránt kivették a részüket, és rajtuk kívül lelkes segítők voltak a szülők és a tanulók is. A versenyt az iskola mindig segítőkész igazgatója, Timotityné Sibalin Hajnalka, Zora néni nyitotta meg.

gloriet01_bent

Mi tagadás, nem kis forgalom volt a tornacsarnokban: 17 egyesületből és nem kevesebb, mint 109 (!) iskolából mintegy 220 versenyző érkezett, akik több kategóriában is versengtek egymással, bemutatva, hogy ki mit tud a szalaggal, a kötéllel, a buzogánnyal, a labdával, vagy hogy milyen nehézségű gyakorlatra képes a talajon. A tét nem volt kicsi, hiszen a legjobbak bejutottak az országos döntőbe.

gloriet02_bent

A rendezők a díjak átadóira is figyelmet fordítottak, hisz a dobogósok Korom Norberttől, a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség elnökétől és Vándor Ágnestől, a Gloriett SE egykori válogatott tornászától vehették át a díjakat.

bp18.hu, Róth Ferenc

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva