A kerületben két helyen már biztosan kapható lesz az ország tortája

Szerző • 2020-08-15 • Hírek, Könnyű, Önöknek válogattuk A kerületben két helyen már biztosan kapható lesz az ország tortája bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1082

Az idei ország tortáját már több mint 300 cukrászdában kóstolhatjuk majd meg országszerte. A 18. kerültben egyelőre két helyen biztosan kapni majd a tortából: a Picur Cukrászda és a Zila Kávéház Krisztina Cukrászda is szerepel azon a listán, amit a Magyar Cukrász Iparosok Országos Egyesülete tett közzé és a cikkben mi is belinkeltük.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Füredi Krisztián tápiószecsői cukrászmester alkotása, a „CURIOSITAS – Kíváncsiság” fantázianevű torta viselheti idén a Magyarország Tortája kitüntető címet. A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt a JÓkenyér cukrászat csapata nyerte a „Szentivánéji Álom” tortával.

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Egyesülete pénteken közölte, augusztus 19-től több mint 300 cukrászdában kóstolhatjuk majd meg országszerte a két finomságot.

Hozzáteszik, a listák augusztus 18-ig várhatóan napról napra még bővülnek. Felhívták arra is a figyelmet, hogy a listákon szereplő cukrászdák augusztus 19-20. között készítik a tortákat bizonyosan, ezt követően érdeklődjenek a cukrászdákban, hogy kaphatók-e a torták.

A Magyarország Tortáját árusító cukrászdákat név szerint ide kattintva, település szerint pedig ide kattintva találja. A Magyarország Cukormentes Tortáját készítő helyeket pedig név szerint itt, település szerint pedig itt böngészheti.
Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva