Egy szegedi férfit lőttek fejbe a kerületben – féltékenységből

Szerző • 2015-02-24 • Hírek, Könnyű, Közbiztonság Egy szegedi férfit lőttek fejbe a kerületben – féltékenységből bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1056

A támadás még a múlt héten történt a Baross utcában, az ügy hátterében pedig szerelemféltés állhat – állítja az áldozat és a lövés pillanatában vele egy autóban ülő nő a delmagyar.hu hírportálnak adott nyilatkozatában.

Ahogy arról a múlt héten beszámoltunk február 19-én este Budapest XVIII., Baross utcában, egy személyautóban egy nő és két férfi tartózkodott, amikor az egyik autóban ülő férfi egy flóbert pisztollyal meglőtte a járműben ülő másik férfit, majd elhagyta a helyszínt.

Az eset a súlyossága ellenére szerencsésen ért véget. Mihályt hátulról lőtték fejbe, de a golyó nem hatol át a koponyacsonton, nem ért lágy részt, így csak könnyebb sérülést szenvedett az áldozat. Az elkövető pedig már rács mögött van.

Szerelemféltés?

A delmagyar.hu kiderítette, hogy az áldozat (Mihály) és a nő (Viktória) szegediek voltak, akik levelező gimnáziumban tanulnak a fővárosban.

A hírportálnak az áldozat és a hölgy társa is nyilatkozott. A nő elmondása szerint az elkövetőt kikosarazta, aki ebbe nem nyugodott bele, továbbra is találkozni akart a lánnyal. A nő szerint a golyót a fiú neki szánta. Szerinte ezt bizonyítja az is, hogy az elkövető a nyolc golyóval megtöltött pisztolyt egész nap magánál tartotta, az iskolába is bevitte. Mivel azonban azt hitte, Mihály a párja, meggondolta magát, és inkább vele akart végezni.

F. Norberttel szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlet és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le az eljárást.

Mihály azonban csak akkor lenne elégedett, ha előre eltervezett, szándékos emberölés kísérletéért ítélnék el, szerinte ugyanis ez történt. – Ha a Csillagba kerülne, leülnék a bejárat elé, és elszívnék egy szál cigit – mondta a delmagyar.hu-nak.

A teljes cikket a delmagyar.hu-n ide kattintva olvashatják!

(Címlapkép: demlagyar.hu, Kuklis István)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva