Elkészültek a kerületi intézmények karbantartási tervei a 2021-es évre

Szerző • 2021-03-24 • Fejlesztések, Hírek Elkészültek a kerületi intézmények karbantartási tervei a 2021-es évre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva101

Bár a kerületünk sok pénztől elesett a kormányzati elvonások miatt, továbbra is arra törekszünk, hogy a bölcsődék, óvodák, egészségügyi és szociális intézmények megfelelő minőségben fogadhassák a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. A tervezett, 500 ezer forint alatti anyagköltségű karbantartási munkáknak köszönhetően 16 óvodában, 7 bölcsődében, 5 egészségügyi intézményben és 2 szociális intézményben fogunk festési munkálatokat elvégezni – írta bejegyzésében a Városgazda18.

Ezek a festések az előzetes felmérések alapján összeállított csoportszobákat, öltözőket, vizesblokkokat, folyosókat és egyéb helyiségeket érintik majd. Több intézményben korszerűsítjük a világítást, az elavult armatúrákat LED-es fényforrásra cseréljük. Gépészeti, asztalos, lakatos, kőműves és villanyszerelő munkák is sok intézményben várnak ránk annak érdekében, hogy továbbra is zavartalanul működhessenek.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva