Ezt a férfit keresik a 18. kerületi rendőrök

Szerző • 2017-03-17 • Hírek, Közbiztonság Ezt a férfit keresik a 18. kerületi rendőrök bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1726

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága körözést adott ki az otthonából ismeretlen helyre távozó 42 éves Szép Lajos eltűnése miatt.

A képen látható férfi március 1-jén egy mindeddig ismeretlen helyre ment XVIII. kerületi lakásából, a Hajnalcsillag utcából. Azóta egyik ismerősének sem adott életjelet magáról, és a rendőrség sem találja sehol, ezért most a lakosság segítségét kérték.

A férfi 185 centiméter magas, normál testalkata van, haja rövid, őszes. Eltűnésekor fekete színű edzőcipőt, világoskék farmert, világosszürke kapucnis felsőt, és zöld színű pufi dzsekit viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Szép Lajost felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-5170-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva