Figyelem! Hamis BKK-jegyek kerületek forgalomba

Szerző • 2015-07-26 • Hírek, Közbiztonság Figyelem! Hamis BKK-jegyek kerületek forgalomba bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1421

A rendőrség egy V. kerületi üzletben csapott le arra a bandára, akik hamis jegyeket árultak a pult alól de még az utcán is. Jól nézze meg a jegyeit, ha ön is a környéken járt május és június között!

A police.hu közleménye szerint 2014. május 5. és 2015. június 9. közötti időben Budapest több kerületében üzletekben, illetve akár a nyílt utcán is árultak hamis BKK-jegyeket és bérleteket.

A Budapesti Közlekedési Központ munkatársai és a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói július 21-én az üzlethelyiségben elfogták az ott dolgozó B. Áront. Kihallgatását követően O. Ádámot is előállították a kerületi rendőrkapitányságra, aki a hamis jegyeket rendszeresen beszerezte a román állampolgárságú beszállítótól.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akinek sérelmére hasonló módszerrel bűncselekményt követtek el, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 373-1040 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a 05rk@budapest.police.hu e-mail címre.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva