Futók lepik el a repteret szeptember elején

Szerző • 2015-07-24 • Hírek, Sport Futók lepik el a repteret szeptember elején bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva936

Harmadik jótékonysági futóversenyét rendezi meg a Budapest Airport. A Runway Run-ra közel ezren neveztek Magyarországról, Európából és a tengerentúlról is.

Az egész Európában egyedülálló jótékonysági futóversenyt már harmadik éve rendezi meg a Budapest Airport. A repülőtér ezúttal közel ezer futó számára zárja le (vagy nyitja meg) az 1-es futópályát szeptemberben 5-én. A futóverseny nevezési díjaiból befolyt összeg idén a SUHANJ! Alapítványt támogatja, a rendezvény hivatalos technikai pólóját a Nike biztosítja.

runway01_bent

A Runway Run-on 5 és 10 kilométeres távon lehet indulni és van lehetőség váltófutásra is. A versenyen indulók között egyebek mellett a leggyorsabb légitársaság, a leggyorsabb repülőtér, a leggyorsabb repülési hatóság és más kategóriákban is osztanak díjakat.

runway02_bent

Bár a Runway Run-on elsősorban a légiközlekedéshez köthető futók és csapatok részvételére számítanak, a nevezés nyitott számos más terület képviselői előtt is, hiszen például a tavalyi versenyen ott volt több budapesti nagykövetség, a nagy hazai autógyárak, bankok és más vállalatok képviselői is.

Csak az Egyesült Államokból húsznál több futó indult, de szép számmal érkeztek versenyzők Nagy-Britanniából, Írországból, Lengyelországból és más európai államból is. A verseny résztvevői közül természetesen nem hiányozhattak a hazai sportélet kiemelkedő képviselői, így olimpiai bajnok vízilabdázóink és kajak-kenusaink is együtt futottak a hazai média sztárjaival és a neves újságírókból álló médiacsapatokkal.

Forrás: life.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva