Gödörből többfunkciós szabadidőpark

Szerző • 2019-05-09 • Hírek, Közélet Gödörből többfunkciós szabadidőpark bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva492

Tovább bővül a Bókaytelep népszerű felújított pihenőparkja, a Bókay-gödör: hamarosan szabadtéri fitneszgépek szolgálják a környéken élőket – írta cikkében a bp18.hu.

Időszerű volt már a Dobozi, a Kiss István és a Bókay Árpád utca találkozásában található játszótér, népszerű nevén a Bókay-gödör felújítása.

A környék népszerű játszóteréről van szó, amelyen már korábban is volt egy ingyenesen használható multifunkciós sportpálya – magyarázta Tóth Kálmán, a Bókaytelep önkormányzati képviselője. – Az aszfaltpálya azonban elöregedett, feltöredezett, így észszerűnek tűnt egy modern pályát építeni helyette.

Az önkormányzat a Magyar Kézilabda Szövetség pályázatán szerzett forrást a pálya modernizálására, ám nem állt meg annál. A terület világítást kapott, felfrissítették a növényzetet, por- és zajfogó bokrokat, fákat ültettek ki, a rendőrséggel pedig sikerült megegyezni abban, hogy az eddiginél sűrűbb járőrözéssel óvják a létrehozott értéket. A tervek közt szerepel egy térfelügyeleti kamera kihelyezése is.

A cél az, hogy a helyből a modern igényeknek megfelelő sport- és pihenőpark legyen. Az önkormányzat pályázatot nyújtott be fitneszgépek beszerzésére, és nyert a pályázaton – tette hozzá Tóth Kálmán. – Tavasz végétől, nyár elejétől tehát már egy fitneszpark is a rendelkezésükre áll azoknak, akik szeretik a mozgást a szabadban.

Forrás: bp18.hu/K.Gy.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva