Elkészült a Havanna piac üzletsora

Szerző • 2020-04-17 • Fejlesztések, Hírek, Közélet Elkészült a Havanna piac üzletsora bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1081

A Havanna piac felújítását már régóta várták az árusok és vásárlók egyaránt, ráadásul az új piaccal nyilvános mosdókkal, illemhelyekkel is bővült a Havanna-lakótelep. Szaniszló Sándor polgármester osztotta meg az örömhírt a közösségi oldalán, és azt írta, hogy nemsokára birtokba vehetik a piacot a kerületiek – természetesen szigorúan betartva a járványügyi intézkedéseket!

“Nagyon örülök, hogy sikerült egy méltó épületet teremteni kerületünk egyik nagy hírű vásárának amely büszke múltra tekint vissza. Úgy érzem bátran mondhatom, hogy a piac nemcsak a Havannások és kerületünk lakói körében közismert, hanem főváros szintű hírnévnek örvend. Ez köszönhető többek között annak, hogy a hazai termelők minőségi árui találhatók itt meg és annak a fantasztikus hangulatnak amit a helyi lakosok teremtenek hétről-hétre. Sokan jogosan jelezték, hogy nincsenek nyilvános illemhelyek a kerületben. Ennek az építkezésnek a során erre is sor került és a nyilvános vécék mellett immár vízvételi lehetőség is van. Nemsokára birtokba vehetik az árusok és vásárlók egyaránt” – írta Szaniszló Sándor polgármester Facebook-oldalán.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva