E-mailen keresztül is felkereshetik a háziorvosokat a kerületiek

Szerző • 2020-09-28 • Egészség, Hírek E-mailen keresztül is felkereshetik a háziorvosokat a kerületiek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva394

Az önkormányzat felé több megkeresés is érkezett, hogy nem könnyű elérni a háziorvosokat. Szaniszló Sándor polgármester Facebook-oldalán számolt be arról, hogy megoldásként kezdeményezte, hogy a háziorvosokat e-mailben is felkereshessék azok a kerületiek, akiknek rendszeresen szedett gyógyszereiket kell felírni.

A háziorvosok által megadott e-mail címek kizárólag a rendszeresen szedett gyógyszerek “eRecept”-re történő felírásának kérésére szolgál! Nem helyettesíti a telefonon történő távkonzultációt vagy a személyes betegvizsgálatot. Krónikus betegek esetében törvény írja elő a rendszeres kontroll vizsgálatokat.

– Amennyiben Ön panaszmentes és a rendszeresen szedett gyógyszereinek felírását szeretné kérni, kérjük, e-mailben írja le nevét, születési dátumát, TAJ-számát, illetve a felírandó gyógyszerek nevét és mennyiségét (1/2/3 havi adag)!
– A háziorvosok a beérkezett igényeket a rendelési idejükben fogják feldolgozni.
– Amennyiben Önnek panasza van és időpontot szeretne kérni vizsgálatra, vagy szakrendelésre kér beutalót, kérjük, hogy hívja a rendelőt rendelési időben!
– A rendelőben személyesen csak előjegyzett betegek ellátása történik!
– A megnövekedett forgalom miatt sokszor foglaltak a vonalak, kérjük szíves türelmüket!
Megértésüket köszönjük!

A háziorvosok e-mail-címét Szaniszló Sándor Facebook oldalán is megnézhetik ide kattintva!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva