Ingyenes szűrés a Zsebőkben

Szerző • 2015-02-20 • Egészség, Hírek, Programok Ingyenes szűrés a Zsebőkben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1505

Ebben az évben – Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának támogatásával – ismételten lesznek térítésmentes lakossági egészségmegőrző szűrések a Thököly úti Zsebők Zoltán, valamint új helyszínként a Nemes utcai Pintér Kálmán Szakrendelőben is.

Az egészségügyi szakemberek ebben az évben is várják azokat az érdeklődőket, akiknek fontos az egészségük, illetve akik több szakterületet átfogó szűrővizsgálatokon kívánnak részt venni néhány óra alatt.

A kerületi szűrőnapokon igénybe vehető vizsgálatok az onkológiai, valamint a szív- és érrendszeri betegségek megelőzését és korai felismerését állítják a középpontba.

Az első szűrőnap 2015. február 21-én szombaton 7-13 óra között lesz a Zsebők Zoltán Szakrendelőben (1183 Budapest, Thököly út 3.).

Az érdeklődőket az alábbi vizsgálatokra várják:

– Bőrgyógyászat (rosszindulatú bőrelváltozások szűrése)
– Hasi ultrahang vizsgálat
– Fül- orr- gégészet (orr-szájüregi és gégerák)
– Kardiológia (EKG, vérnyomásmérés, érszűkület szűrés, tájékozódó vizsgálat)

A szűrővizsgálatokon való részvétel nem helyettesíti a már megállapított betegség gondozása miatt szükséges kontroll vizsgálatot, hanem új megbetegedések diagnosztizálására szolgál.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva