Játékos, zenés gyermeknap a Bókay-kertben – adja tovább!

Szerző • 2015-05-15 • Család, Hírek Játékos, zenés gyermeknap a Bókay-kertben – adja tovább! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2979

Május utolsó hetében, 31-én vasárnap újra a gyermekeké lesz a Bókay-kert! A Városgazda szervező csapata remek műsorokkal, programokkal várja a kicsiket és nagyokat a megszokott helyszínen.

A kert nagyszínpadán a vidám színházi előadástól kezdve a remek koncerteken, a tánc- és kutyabemutatón keresztül minden a gyermekek szórakoztatását szolgálja majd, Lala bohóc tréfás előadása pedig az apróságok és szüleik arcára is minden bizonnyal mosolyt lesz képes varázsolni.

Íme a program:

gyereknap02_bent

A Városgazda külön is készül meglepetésekkel a csemeték részére ezen a napon.

Kivonulnak a Bókay-kertbe azok a kerületünk üzemeltetésében részt vevő munkagépeink is, amelyekkel nap, mint nap találkozhatnak utcáinkon, köztereinken a járókelők, de lesz locsoló fecskendővel felszerelt tűzoltó autó bemutató is. További újdonság, hogy az áprilisban megalakult Városgazda Utánpótlás Akadémia is bemutatkozik játékos formában, vetélkedőkkel, sportversenyekkel a kilátogató érdeklődők számára.

(Forrás: varosgazda18.hu)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva