Életet mentettek a Kerekerdő Óvodában

Szerző • 2020-06-12 • Hírek, Közélet, Önöknek válogattuk, Videók, Videók a tizennyolcból Életet mentettek a Kerekerdő Óvodában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva818

A gyors segítségnek köszönhető, hogy már otthonában lábadozik az az óvónő, akinek megállt a szíve. A Kerekerdő Óvodában lett rosszul az egyik munkatárs, akinek az egyik kollégája és a gyermekéért érkező, műtősként dolgozó apuka segített: a mentők kiérkezéséig végezték az újraélesztést.

Az esetről először a TV18 számolt be, azóta már az országos sajtó is megírta a hírt. Az intézmény vezetője a riportban elmondta, hogy az óvodában mindenki részt vett egészségügyi tanfolyamon, ahol megtanulták az újraélesztést is. Mészárosné Tömösközy Judit vezetőhelyettes végezte először az újraélesztést. Elmondása szerint sokat segített a mentős diszpécser, aki a mentőorvos kiérkezéséig végig a vonalban volt és mondta, hogy mit kell tenni. Az újraélesztést Vég Tibor vette át, aki a Jahn Ferenc kórházban műtőssegéd és a gyermekéért érkezett az óvodába. Ők a hétköznapi hősök, akikre minden helyzetbe számíthatunk. Köszönet érte!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva