Kerületünkben kapták el az unokázós csalókat, egy férfit még köröznek

Szerző • 2018-08-27 • Hírek, Közbiztonság Kerületünkben kapták el az unokázós csalókat, egy férfit még köröznek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1239

Kerületünkben bukott meg az unokázós csaló banda. Két elkövetőt már elfogtak, a harmadik társukat még körözik. A képen látható férfit keresi a rendőrség, segítsünk nekik!

Augusztus 23-án az esti órákban telefonhívást kapott a 18. kerületben lakó, idős sértett. A telefon másik végén egy férfi az unokájaként mutatkozott be, és azt mondta, hogy balesetet okozott és szüksége van kétmillió forintra, amiért egy barátját fogja elküldeni. A sértett 700 ezer forintot és arany ékszereket adott át egy megbeszélt helyen a csalónak. A találkozó után a sértett felhívta igazi unokáját, aki elmondta, hogy ő nem okozott balesetet.

Az ismeretlen elkövető 2018. augusztus 24-én újra felhívta az idős férfit, hogy még további kétmillió forintra van szüksége. A második találkozóról azonban a rendőrség is tudott, így a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai jelentek meg a megbeszélt helyen, és elfogták B. Ferenc 47 éves gyáli lakost. Később elfogták az ügyben szintén gyanúsított 24 éves L. Ferencet.

A rendőrök B. Ferencet és L. Ferencet csalás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztették az előzetes letartóztatásukat.

Az elkövetők társára, a 39 éves Németh Csaba ellen a rendőrség elfogatóparancsot adott ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Németh Csabát felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Forrás: police.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva