Kigyulladt egy kórterem a Szent Margit Kórházban – egy ember meghalt

Szerző • 2021-04-06 • Hírek, Könnyű Kigyulladt egy kórterem a Szent Margit Kórházban – egy ember meghalt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva165

Tűz volt kedd hajnalban a Szent Margit Kórház egyik kórtermében, az esethez nagy erőkkel vonultak a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik rövid idő alatt eloltották a lángokat. Az égő kórteremből a rendőrök két embert vittek ki; a sérültek egyike a gondos ellátás ellenére is életét vesztette.

A tájékoztatás szerint a berendezési tárgyak égtek mintegy nyolc négyzetméteren az egyik kórteremben, a III. kerületi Bécsi úton található kórházban, amelynek érintett szintjét kiürítették – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel

Frissítés:

Meghalt egy ember a Szent Margit Kórházban kedd hajnalban történt tűzeset következtében; az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult nyomozás – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A kórház egyik kórtermében keletkezett tűz. Az égő kórteremből a rendőrök két embert vittek ki; a sérültek egyike a gondos ellátás ellenére is életét vesztette. A tűzoltók a lángokat megfékezték, a tűz nem terjedt át több kórteremre – írta a rendőrség.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábban azt közölte, berendezési tárgyak égtek mintegy nyolc négyzetméteren a III. kerületi Bécsi úton található kórház egyik kórtermében, az érintett szintet kiürítették.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva