Új nyitvatartási rend az Üllői úti kormányablakban is

Szerző • 2020-07-06 • Hírek, Közélet Új nyitvatartási rend az Üllői úti kormányablakban is bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva772

A kormányhivatal és a minisztérium figyelembe véve az elmúlt évek tapasztalatait, az ügyfélforgalmi adatokat és a helyi sajátosságokat új, az állampolgárok számára kedvezőbb ügyfélfogadási rendet határozott meg. Július 6-tól kerületünkben az Üllői úti kormányablak nyitvatartási rendje a következő: hétfőn 08-18 óráig, kedden 08-16 óráig, szerdán 11 és 19 óra között, csütörtökön 8-16-ig és pénteken 8-14 óráig várják az ügyfeleket, a hétvégén az iroda zárva tart.

“A kormányhivatalok az ügyfelek igényeinek szem előtt tartásával, valamint a korábbi ügyfélforgalmi adatok alapján alakították ki az új ügyfélfogadási rendet, így néhány kormányablak hosszabb, néhány pedig rövidebb ideig tart majd nyitva. A módosult ügyfélfogadási rend lehetővé teszi, hogy a kormányablakok az ügyfélfogadási idő alatt folyamatosan teljes kapacitással működjenek, ezáltal az állampolgároknak kevesebb ideig kell majd várakozniuk, és az ügyintézés is gyorsabbá, hatékonyabbá válik. A rugalmas ügyintézés érdekében minden megyében lesz olyan ügyfélszolgálat, ahol lehetőség nyílik a kora reggeli, illetve a késő délutáni ügyintézésre is. A kormányhivatalok arra is törekedtek, hogy – az egységesítés érdekében – az új ügyfélfogadási rendet az egyéb, kormányhivatali és önkormányzati ügyfélszolgálatok nyitvatartási idejével összhangban alakítsák ki” – írta a kormanyhivatal.hu.

A kormányablakok nyitvatartási rendjéről ezen a linken tájékozódhat.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva