Testhőmérséklet mérés a Polgármesteri Hivatalban

Szerző • 2020-09-15 • Hírek, Közélet Testhőmérséklet mérés a Polgármesteri Hivatalban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva179

A járványveszély miatt a Polgármesteri Hivatalban szeptember 15-étől több változás vezettek be: a hivatal területére csak testhőmérséklet ellenőrzés után lehet belépni, továbbra is kötelező a maszk használata és a kézfertőtlenítő és a távolságtartásra is hatványozottabban kérnek mindenkit.

A koronavírus terjedésének mérséklése, megakadályozása érdekében a hivatal területére csak testhőmérséklet ellenőrzés után lehet belépni. Az ellenőrzést digitális, testi kontaktust nem igénylő homlokhőmérővel végezzük: az épületbe csak 37,6°C fok alatti testhőmérséklettel léphetnek be. Az intézkedés egyaránt vonatkozik az ügyfelekre és a hivatal munkatársaira is – tájékoztatott Facebook-oldalán Szaniszló Sándor polgármester. Az ügyintézés során továbbra is kötelező a maszk használata, vagy az arc eltakarása sállal, kendővel! A hivatal vezetése arra kér mindenkit, hogy használja a kihelyezett kézfertőtlenítőket, illetve tartsák be az ajánlott 1,5-2 m távolságot is egymás között.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva