A Kossuth téren koszorúzott az önkormányzat

Szerző • 2021-03-16 • Hírek, Közélet A Kossuth téren koszorúzott az önkormányzat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva82

Szaniszló Sándor polgármester a Kossuth téri 1848-49-es emlékműnél helyezte el az önkormányzat koszorúját. A Facebook oldalán megjelent beszédében elmondta, hogy a márciusi ifjak elismeréssel tekintenének arra a kitartásra, összetartásra és küzdeni akarásra, amivel a 18. kerületiek felvették a harcot a vírus ellen.

“Saját történelmünkből megtanulhattuk, hogy egyetlen egy nehéz időszakon sem lehet túllenni, hogyha nincs összetatás, nincs kitartás, nincs egymásra való figyelés. A mai helyzet, a vírus elleni éppen erről szól, és büszkén mondhatom, hogy az elmúlt egy évben a 18. kerületiek kitartottak, fegyelmezettek voltak és mindent megtettek annak érdekében, hogy minél hamarabb túllegyünk azon a járványon, amivel nap, mint nap meg kell küzdenünk. Biztosra veszem, hogy adott körülmények között a március 15-diki ifjak is elismeréssel tekintenének arra a kitartásra, összetartásra és küzdeni akarásra, amivel a 18. kerületiek felvették harcot a vírus ellen” – mondta beszédében a polgármester.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva