Közvéleménykutatás: az ellenzékiek is átszavaznának Tarlósra

Szerző • 2019-08-30 • Hírek, Közélet Közvéleménykutatás: az ellenzékiek is átszavaznának Tarlósra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva805

Az index.hu számolt be arról, hogy a Nézőpont Kutatóintézet felmérése alapján, ha most vasárnap lennének a választások, akkor Tarlós maradna a főpolgármester 8 százalékkal megelőzve Karácsonyt.

A kutatást augusztus 23 és 27 között Budapesten 500 ember telefonos megkérdezésével készült. E szerint Tarlós Istvánt 51, Karácsony Gergelyt 43, Puzsér Róbertet pedig a biztos szavazók 6 százaléka támogatná. A megkérdezettek 62 százaléka szerint Tarlós István lenne az, aki a legtöbb pénzügyi forrást tudná megszerezni a fővárosnak, és ő tudna a legjobban együttműködni az országos politikai vezetéssel is. A megkérdezettek 30 százaléka gondolja csak azt, hogy jó ötlet olyan politizálást folytatnia a leendő főpolgármesternek, ami háttérbe szorítja a kormánnyal való együttműködést, vagyis az ellenzéki választópolgárok is hajlandóak lennének átszavazni a jelenlegi főpolgármesterre.

Forrás: index.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva