Lehűl az idő húsvétra

Szerző • 2021-04-01 • Hírek Lehűl az idő húsvétra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva141

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az országos, középtávú előrejelzésében azt jósolta, hogy a húsvéti hosszú hétvégén már nem lesznek olyan derűs napjaink, mint a hét első részén, péntekre záporok érkezhetnek és a szél is felerősödik, nappali hőmérséklet 13-14 fokig hűlhet, a leghidegebb éjszakai órákban fagy is lehet.

Pénteken több helyen valószínű eső, zápor, néhol zivatar. Az északkeleti, keleti megyékben nagyobb mennyiségű csapadék is hullhat. Többfelé megerősödik a szél. A minimum-hőmérséklet 6–12, a maximum-hőmérséklet 13–22 fok között valószínű.

Szombaton a többórás napsütés mellett szórványosan előfordulhat kisebb eső, záporeső. Hajnalban 0–7, délután 9–14 fok valószínű.

Vasárnap is több órára kisüt a nap, de néhol záporeső is lehet. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 5, napközben 11 és 16 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn csapadékmentes, napos időre van kilátás. Egyben ez az idei húsvét leghidegebb és legmelegebb hőmérsékleteit felvonultató nap is. Hajnalban nagy területen várható fagy. Hétfőn 10-18 fokos maximumok várhatók.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva