Lezárják a Ferihegyre vezető utat a hétvégén

Szerző • 2015-06-12 • Hírek, Közlekedés Lezárják a Ferihegyre vezető utat a hétvégén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1019

A Sibrik Miklós úti felüljáró felújítása miatt hétvégén lezárják a Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi utat és a 3-as metró közlekedése is változik.

A hétvégén június 13-án (szombaton) 0 órától 14-én (vasárnap) 24 óráig a Ferihegyi repülőtérre vezető utat zárják le a Kőbánya-Kispest metróvégállomás környékén. Emiatt az M3-as metró közlekedése is változik: a vonalon zajló síncsere-program miatt rövidített útvonalon, az Árpád híd és Kőbánya-Kispest között közlekednek csak a vonatok. Szombaton és vasárnap ugyanakkor körülbelül reggel 6 óra és este 22:30 között a Határ út állomáson mindkét irányból érkezőknek másik metrószerelvényre kell átszállnia annak, aki Kőbánya-Kispest felé utazna tovább – írt a bkv.hu a változásokról.

A városhatár irányú közúti forgalmat a hétvégén a Lehel utca–Vak Bottyán utca–Sibrik Miklós úti felüljáró utáni felhajtó útvonalra terelik, a városközpont felé tartókat pedig a Gyula utca előtti benzinkútnál található felhajtóra. A Sibrik Miklós úti felüljáró felújításának idején – várhatóan 2015. október végéig – továbbra is lehet számítani éjszakai, hétvégi útzárakra.

(Címlapkép: bkk.hu)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva