Minden, ami sport a Kastélyba költözött

Szerző • 2014-09-14 • Család, Sport Minden, ami sport a Kastélyba költözött bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1455

A rossz időjárási körülmények miatt végül a tervezett Bókay-kertből a Sportkastélyba költözött a kerület legnagyobb sporteseménye a „IV. Sportízelítő 18 – Minden, ami sport” sportágválasztó. Ez azonban nem vette el a látogatók kedvét, hogy végigjárják az összes sportágat.

IMG_7097

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata szeptember 13-án, szombaton, 10-18 óra között rendezte meg a „IV. Sportízelítő 18 – Minden, ami sport” kerületi sportágválasztóját. Az egyben tanév indító fesztivál jó hangulatával, változatos sportkínálatával aktív kikapcsolódást nyújtott a szép számban kilátogató kerületi lakosok számára. Megjelentek a kerület sportágai, egyesületi és nem csak bemutatókkal, de aktív programokkal is próbálták meggyőzni a vendégeket, hogy a jövőben az általuk képviselt mozgásnak hódoljanak.

IMG_7086

A rendezvény célja az volt, hogy bemutassa a kerület sportkínálatát, lehetőségeit a gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Így mindenki kipróbálhatta azt a sportot, ami neki kedves, vagy éppen teljesen ismeretlen számára. Számos kerületi sportoló, olimpikon vagy sportvezető is megosztotta élményeit szeretett sportjával kapcsolatban a színpadon.

IMG_7069

Volt harcművészet és különféle labdajátékok, tánc vagy sakk, így bárki megtalálta az igazán kedvére valót. Szemmel láthatóan élvezték a gyerekek, hogy bármit és bármikor kipróbálhattak, az edzők és sportvezetők pedig szeretettel és segítőkészen nyújtottak betekintést sportáguk titkaiba. Mint minden évben, idén is sikerrel zárult a nagyszabású rendezvény, és remélhetőleg az itt szerzett élménynek köszönhetően sok fiatal kezdi meg aktív sportéletét a 18. kerületben.

IMG_7055

IMG_7020

IMG_7104

IMG_7124

IMG_7074

IMG_7006

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva