Negyven útvonalon indítja újra budapesti légi járatait a Ryanair

Szerző • 2020-06-26 • Hírek, Közlekedés Negyven útvonalon indítja újra budapesti légi járatait a Ryanair bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva302

Negyven útvonalon indítja újra július 1-jén budapesti járatait a Ryanair diszkont légitársaság. A cég közleményében azt írta, az újraindítást a magyar kötelező karantén eltörlése tette lehetővé. A cég elsősorban olasz, spanyol, portugál és görög nyaralóvárosokba indítja el szolgáltatását, de a nagyobb európai városok is elérhetőek lesznek. A légitársaság által kínált járatsűrűség azonban még elmarad majd a járvány előtti szinttől.

A közleményben Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezetője azt mondta, hogy a turizmus újraindításához szüksége van az ágazatnak a külföldi turistákra, akiket a légitársaságok szállítanak Magyarországra. Jelezte: az ügynökség már elindított egy nemzetközi kampányt, amelyben azt üzenik: Magyarország határai nyitva vannak, és újra várnak mindenkit.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről júniustól indultak el nagyobb számban ismét a járatok, egyebek között az Air France-KLM, a Lufthansa-csoport, valamint a Wizz Air jelentett be eddig több visszatérő járatot.

Forrás: MTI

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva