Orvosokat és szakápolókat vezényeltek át a kerületi szakrendelőből

Szerző • 2021-04-01 • Egészség, Hírek Orvosokat és szakápolókat vezényeltek át a kerületi szakrendelőből bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva206

Újabb 4 orvost és 8 szakápolót vezényelt el a kormány a 18. kerületi szakrendelőből. A rendelő munkatársait határozatlan időre két járványkórházba parancsolták. Ezzel az újabb lépéssel Pestszentimrén megszűnik a kardiológiai és urológiai gyógyítás. Pestszentlőrincen pedig az eddigi két műszak helyett csökkentett óraszámban lesz lehetőség kardiológiai, neurológiai és urológiai rendelésre menni a betegeinknek – írta a Facebook-on Szaniszló Sándor.

“Korábban is kértük a kormányt, hogy ne vigyék el az egészségügyi szakembereinket, mert más nagy településsel ellentétben, a 18. kerületben nincs kórház, ahova fordulni lehetne. A kérésünkre akkor sem kaptunk választ, könnyen lehet most sem fogunk. A bajt nyugdíj mellett dolgozó orvosokkal próbáljuk enyhíteni. Köszönöm minden egészségügyben dolgozó munkatársunknak, hogy kitartanak – írta a polgármester.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva