Az önkormányzat leteszteli a kerületi iskolásokat és pedagógusokat

Szerző • 2021-04-08 • Hírek, Közélet Az önkormányzat leteszteli a kerületi iskolásokat és pedagógusokat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva69

Annak érdekében, hogy az iskolák ne váljanak szuperterjesztő gócpontokká, az önkormányzat az iskolák nyitását megelőző hétvégén (jelen állapot szerint április 17-18-án) saját költségén leteszteli a kerület valamennyi diákját és pedagógusát – írta Facebook-oldalán Szaniszló Sándor polgármester.

“Az elmúlt hónapokban az önkormányzat mindent megtett annak érdekében, hogy az oltásokkal és a járványügyi intézkedésekkel lassítsa a vírus terjedését. Tettük ezt annak ellenére, hogy a kormánytól segítséget nem, csak hátráltatást kaptunk. Elvették a jogosítványainkat, milliárdos elvonásokkal szűkítették a pénzügyi mozgásterünket, elvették a szakrendelőink irányítását, elvezényelték a szakorvosainkat és szakápolóinkat. A kormány jelenleg hatályos döntése értelmében április 19-én, hétfőn kinyitnak az iskolák. Az intézkedés úgy született, hogy pontosan tudja mindenki, hogy a pedagógusok és a családok átoltottsága és védettsége erre az időpontra nem lesz elégséges. Az önkéntes tesztelés technikai tudnivalóiról a következő napokban részletes tájékoztatást adunk. Ahogy eddig, úgy most sem hagyjuk magunkat, megvédjük a mieinket!” – olvasható a posztban.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva