PÁLYÁZAT a megújulás jegyében a PIK jövőjéről

Szerző • 2020-05-04 • Hírek, Közélet, Programok PÁLYÁZAT a megújulás jegyében a PIK jövőjéről bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva486

A Pestszentimrei Közösségi Ház egy pályázatára várja a jelentkezőket 3-99 éves korig. “Egy változás részesei vagyunk és lehetőségként tekintünk a PIK beolvadására is. Kihasználva az ebből adódó megújulás esélyét „Pillanatképek, avagy ilyen volt, milyen lesz?!” címmel on-line pályázatot hirdetünk április 1-30 között – írta Facebook-oldalán a közösségi ház. A pályázatban arra kérik az indulókat, hogy próbálják meg elképzelni, milyen lesz majd a PIK az újra nyitáskor. Rajz és videó kategóriákban lehet alkotásokat beküldeni a palyazatok.pikhaz@gmail.com email címen keresztül.

A pályázat feltételei, a benyújtás módja:

Rajzokkal, videókkal pályázni hat-hat korcsoportban lehet:

I. óvodások
II. alsósok
III. felsősök
IV. középiskolások
V. 19-99 közöttiek
VI. generációk, családok

Rajzpályázat (digitális):

Technika: szabadon választott (grafit, filctoll, pasztell, tempera, akvarell, zsírkréta, vegyes technika, kollázs stb.)
Méret: A/3 vagy A/4 méretű rajzokat és festményeket várunk kizárólag digitálisan.
A fotót jpg formátumban, a palyazatok.pikhaz@gmail.com email címre küldjétek!
A fotó elküldésével egyidejűleg engedélyt adtok Pestszentimrei Közösségi Ház számára annak kiadványban vagy internetes megjelentetésben való felhasználására. Az egyértelmű azonosítás érdekében kérjük az alábbi megnevezést használjátok ékezet nélkül.: szerző neve_korcsoport_esemény neve. Amennyiben másként nem rendelkezel, nevedet a képek felhasználásakor feltüntethetjük.

Videó pályázat:

Maximum 1 perces videókkal lehet nevezni. Saját alkotásokat várunk, amelyek ügyelnek a szerzői jogok betartására. Pályázni palyazatok.pikhaz@gmail.com email címen keresztül lehet. Meg kell adni a video eredeti minőségben való letöltéséhez szükséges linket, valamint a video YouTube linkjét is! A video feltöltésével egyidejűleg hozzájárulsz ahhoz, hogy azt a PIK szabadon felhasználhassa.

Egy alkotótól több pályaművet is fogadunk.

Díjazás: Az alkotásokat kategóriánként külön fogjuk értékelni és díjazni – az egyes kategóriába beérkezett rajzok aránya alapján. A nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni.

De egy garantált nyereménye ajándéka mindannyiunknak lesz, a közös élmények öröme.

Az újra nyitást követően pedig egy kiállítás formájában is szeretnénk megmutatni a közönségnek a legszebb, legötletesebb, legnépszerűbb alkotásokat. Ezzel kapcsolatosan weboldalunkon, illetve facebook oldalunkon a későbbiekben jelentkezünk – írta a PIK.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva