Döntetlent játszott a PLER a Veszprém ellen

Szerző • 2021-04-20 • Hírek, Sport Döntetlent játszott a PLER a Veszprém ellen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva119

Hétvégén a Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia veszprémi csapata ellen játszott a PLER-Budapest kiélezett mérkőzést. A mindent eldöntő gól sajnos csupán 1 másodperccel a mérkőzés végét jelentő dudaszó után érkezett a vendégek kapujába, így a végeredmény döntetlen maradt – olvastuk a beszámolót a csapat Facebook-oldalán.

Andorka Gábor kapus:
„Az első félidőben jól védekeztünk, előnyre tudtunk szert tenni. A második játékrészben kicsit elfáradtunk, de hátrányból is vissza tudtunk kapaszkodni a mérkőzésbe, úgyhogy elégedett vagyok az egy ponttal.”

Laurencz Szabolcs edző:
„Óriási csata volt! Nagyon motivált volt a csapat, igyekeztem őket felpörgetni mentálisan. Betartották a taktikai utasításokat és meg akarták mutatni, hogy nekünk is ott a helyünk a dobogón. Az első félidőt jól kezdtük, de tudtam, hogy utána lesznek problémáink, fiatal ellenfelünk gyors tempója miatt el fogunk fáradni. Megérdemelt döntetlen lett a találkozó vége.”

NB I/B férfi felnőtt-Nyugat 18. forduló
PLER-Budapest – BFKA-Veszprém U22 26-26 (15-13)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva